image description

Betontanke til biogasanlæg

Solide betontanke til biogas

A-Consult er førende inden for fremstilling, levering og installation af tanke til biogasanlæg. Biogastankene er fremstillet af beton af høj kvalitet og monteres som færdigstøbte betonelementer. Det sikrer et kvalitetsprodukt, der er hurtigt at montere. Desuden indstøber vi komponenter som flanger og mandeluger i tanksystemet til biogas for at effektivisere eftermontering af rørledninger, omrører og gastætte overdækninger.

Få hele pakken hos A-Consult

Vi opfører betontanke til biogas i Danmark og Europa op til halvtreds meter i diameter og op til fjorten meter i højden. Vi leverer tanke med forskellige krav til temperatur, tryk og kemi til både mindre gårdbiogasanlæg og større industrielle biogasanlæg. Vi har kompetencer til at rådgive, projektere og udføre opgaven – uanset omfang.

Tag fat i eksperterne

Med mere end 30 års erfaring og over 8.500 installerede betontanke har vi masser at fortælle om og vise frem. Tag endelig fat i vores biogas-eksperter for at høre om løsninger, teknikker og service på tlf. 9687 5800 eller find din ekspert her.

© Copyright 2024 A Consult, alle rettigheder forbeholdt