image description

Betontanke til akvakultur

Betonløsninger til akvakultur og fiskeopdræt

A-Consult er markedsledende inden for design, fremstilling og hurtig installation af store præfabrikerede betontanke til akvakultur-sektoren.

Vi opererer på globalt plan som tankleverandør af store landbaserede anlæg til fiskeopdræt. Med professionel rådgivning, knowhow og højtuddannet arbejdskraft er vi i stand til at levere bæredygtige og omkostningseffektive løsninger med fleksible lagringsløsninger op til 12.500 m3.

A-Consult har mere end 30 års erfaring med design og opførelse af over 8.000 betontanke på verdensplan. Kontakt os for at drøfte dit næste anlæg til fiskeopdræt.

Garanteret kvalitet

A-Consult tilbyder anlæg til fiskeopdræt i beton med lang levetid, og minimalt vedligehold. Vi giver dig garanteret fabrikskontrolleret kvalitet, en robust struktur og veldokumenterede designprincipper på baggrund af vores fleksible AQUA-TANK beholder-system, som bygger på brugen af standardiserede og efterprøvede konstruktionsmetoder til opbevaring af rent drikkevand. 

Derfor kan vores betontanke til fisk leve op til de højeste kvalitetskrav til vandkvalitet, og vi sørger også for at tilpasse løsninger for at indfri lokale krav og standarder.

Akvakultur-betonløsninger

Nå dine mål

Vi kan med stolthed sige, at vores kunder får indfriet deres strategiske mål om at opføre og drive bæredygtige og pålidelige fiskefarme med fokus på fiskevelfærd og rentabilitet. Lad os drøfte, hvordan vi hjælper med at realisere dit næste projekt.

 

© Copyright 2024 A Consult, alle rettigheder forbeholdt