image description

Betontanke til biogasanlæg

Solide betontanke til biogas

A-Consult er førende inden for fremstilling, levering og installation af tanke til biogasanlæg. Biogastankene er fremstillet af højstyrkebeton og monteres som færdigstøbte betonplader. Det sikrer et kvalitetsprodukt, der er hurtigt at montere. Desuden indstøber vi komponenter som stikkontakter, flanger og luger i tanksystemet til biogas for at effektivisere eftermontering af rørledninger, blandere og gastætte lofter.

Få hele pakken hos A-Consult

Vi opfører tankanlæg til biogas i Danmark og Europa op til halvtreds meter i diameter og op til fjorten meter i højden. Vi laver tankanlæg med forskellige krav til temperatur, tryk og kemi til både mindre gårdbiogasanlæg og større industrielle biogasanlæg. Vi har kompetencer til at rådgive, projektere og udføre opgaven – uanset omfang.

Tag fat i eksperterne

Med mere end 30 års erfaring og over 8.000 installerede betontanke har vi masser at fortælle om og vise frem. Tag endelig fat i vores biogas-eksperter for at høre om løsninger, teknikker og serviceaftaler på tlf. 9687 5800 eller find din ekspert her.

Biogas-Aconsult

© Copyright 2021 A Consult, alle rettigheder forbeholdt