image description

Biogas betontank

A-Consult har over 30 års erfaring med at installere betontanke i Europa. Der er blevet lavet over 8000 af slagsen, hvor mere end 1500 er blevet brugt til både primære og sekundære tanke og opbevaringstanke. A-Consult tilbyder et produkt, som er konstrueret af høj-styrke betonplader, som er færdigstøbt. Installationen er hurtig og generelt uhæmmet af barske vejrforhold – noget, der skal tages i betragtning når man planlægger en sådan installation.

Vores gylletanke varierer i størrelserne 5 meter til 50 meter, hvor højden varierer fra 3 meter til 12 meter, hvilket forøger væggenes højde med 100mm i tilvækst. Indstøbning af ting som stikkontakter, flanger og man ways kan blive placeret under pladekonstruktionen. Dette kan med stor effekt hjælpe med eftermonteringen af rørledninger, blandere og gas tætte lofter, hvilket resulterer i en program- og omkostningsreduktion af on-site arbejde. Færdigstøbte gastætte lofter kan også tilbydes som et alternativ til de standard dobbelt membran gastætte kupler. Ikke gastætte lofter er også tilgængelige for biogas opbevaring. Biogas opbevaringstanke har en diameter mellem 8 og 50 meter og de kan let laves til en gylletank på et senere tidspunkt, hvis det ønskes.

Vi laver sådan nogle projekter hele året rundt, så kontakt os gerne for at arrangere en samtale for at høre mere om den mest effektive måde at konstruere dine krav til din biogas tank.

 

© Copyright 2019 A Consult, alle rettigheder forbeholdt